ny_banner

Notícies

Imprimació epoxi rica en zinc i pintura fluorocarbonada

timg

Tant la imprimació epoxi rica en zinc com la pintura de fluorocarboni són pintura anticorrosiva, però la seva funció és molt diferent.

La imprimació rica en zinc epoxi s'utilitza directament per a la imprimació superficial d'acer i la pintura de fluorocarboni, respectivament, per a diferents varietats d'imprimació, capa intermèdia i capa superior.

La funció principal de la pintura de fluorocarboni és la resistència a l'envelliment, la resistència a l'esprai de sal, la resistència a la corrosió de l'ambient atmosfèric, que s'utilitza per revestir la capa més externa, protegir tot el recobriment i proporcionar un bon efecte decoratiu.

Imprimació rica en zinc epoxi com a imprimació, l'efecte principal és a través de la corrosió física, química i electroquímica i la protecció de l'acer no s'oxida i proporciona una adhesió directa del recobriment i l'acer.

Sobretot, la imprimació rica en zinc epoxi i la pintura de fluorocarburs, és la diferència entre la imprimació i la capa superior, la diferència entre l'oxidació i la decoració, la protecció de l'acer i el recobriment protector, per a l'estructura d'acer a l'aire lliure, donant suport a l'ús, l'efecte serà el que s'utilitza. sol és molt millor.


Hora de publicació: 12-abril-2023